• Chillhoek
  • Balanceerstructuur
  • BB-RO 090105 Minidoel 2.jpg
  • Balanceerstructuur 3.jpg
  • Voetbalveldje 1.jpg

    Schoolplein Jacobaschool Heemstede

    De Jacobaschool is een school met een prachtige architectuur uit de jaren '30 van de vorige eeuw.

    Het schoolplein en met name het kleuterplein waren aan renovatie toe. Gekozen werd om het plein een meer natuurlijke uitstraling te geven door toepassing van speeltoestellen van Robinia hout. Het vlak van grijze betontegels werd doorbroken door de aanleg van een voetbalveldje met groen kunstgras.

    Op het kleuterplein kreeg de nieuwe zandbak een andere plek, waardoor er ruimte ontstond voor een balanceertoestel dat de langwerpig vorm van het plein volgt.

    Voor de leerlingen van de bovenbouw ontwierpen wij een chillhoek in de vorm van bankjes waar op verschillende hoogtes gezeten kan worden.